Det siger kunderne


Vilhelm Jensen, Danboring A/S:

  • "Det er lækkert, at der er konsulenter i den anden ende. For nyligt skulle vi for eksempel have besøg af AT, og jeg kontaktede vores konsulent hos Avidenz, Winnie Ax, som hurtigt tjekkede vores ting i SOSWEB og i løbet af ganske kort tid vendte hun tilbage med et par småting, vi lige skulle have styr på, før AT kom. Dette samarbejde er et klart plus i forhold til andre it-systemer og en rar tryghed for os”.

  • ”Vi slipper for at have en masse ringbind stående, fordi vi kan samle det hele i SOSWEB”

  • ”Det er så rart, at der er en kalender og pop-up funktion, så vi bliver mindet om det, når det for eksempel er tid til serviceeftersyn” 


Winnie Rasmussen, Electrocare:

  • ”Medarbejdermodulet giver os overblik over, hvilke kompetencer vi har til rådighed i virksomheden. Ved forespørgsler fra potentielle kunder kan vi derfor hurtigt vurdere, om det er en opgave, vi kan påtage os eller ej.”

  • ”Vi kan trække en oversigt over alle vores montører, som er placeret i 3 forskellige afdelinger hver sit sted i landet. Her kan vi se, hvilke kurser de hver især har, og hvad de eventuelt har brug for. Denne funktion bruger vi løbende til at følge op på, at vi har de rette kvalifikationer til rådighed i virksomheden”.

 

 

 

 Vilhelm Jensen, Danboring A/S

”Det kan I godt være stolte af”.