Foto directmail.jpg

Er du vores nye arbejdsmiljøkonsulent?

09. 03. 2018

Vi søger en arbejdsmiljøkonsulent til primært at dække Sydvest Jylland. Er det noget for dig, eller en du kender? Så læs mere herunder.

Vi har de bedste kunder - har du en solid erfaring som arbejdsmiljøkonsulent eller lignende stilling som rådgiver? Og vil du være med til at udvikle vores kunders arbejdsmiljø og miljø? – Så vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Bred kontaktflade og korte beslutningsveje

Du bliver en del af en professionel og meget erfaren organisation med 21 medarbejdere, hvoraf 14 er placeret på kontoret i Odense. Dine øvrige kolleger arbejder med udgangspunkt fra deres hjemmearbejdsplads.

Din arbejdsplads bliver fra vores kontor i Odense – alternativet kan være en hjemmearbejdsplads i trekantområdet. Du vil blive kundeansvarlig for en del af vores eksisterende kunder – primært i Sydvest Jylland, men du kommer til at arbejde på tværs af hele organisationen.

Du kan se frem til en selvstændig og udfordrende stilling, hvor du virkelig får brug for din solide erfaring, når du afdækker kundens behov, rådgiver og hjælper dem med løsninger, som udvikler deres arbejdsmiljø og miljø i relation til deres forretning. Gennem din kompetente rådgivning og opgaveløsning er du med til at knytte vores eksisterende kunder endnu tættere til Avidenz. Der vil ofte være en del samarbejde med dine øvrige kolleger, hvor du har ansvaret for, at den rette kollega/specialist bliver involveret i løsningen af kundens specifikke opgave.

Din arbejdstid er fordelt mellem at besøge kunderne og opfølgende arbejde på kontoret.

 

Konsulent med specialistviden inden for arbejdsmiljø

Ud over din erfaring som konsulent og viden om arbejdsmiljø, kan du have specialviden inden for ét eller flere områder. Vi oplever en stigende efterspørgsel på alle vores rådgivningsområder, hvorfor netop din specialviden kan være inden for mange forskellige arbejdsmiljø- og miljøområder. Alternativt er du den erfarne og dygtige generalist, som har haft arbejdsmiljølovgivningen som omdrejningspunkt i dit arbejde.

Vores kunder er primært beskæftiget inden for industri og håndværk. Det vil derfor være en fordel, hvis du har din erfaring inden for disse brancher.

Vi lægger vægt på

  • At du har en videregående uddannelse, som er relevant for stillingen (f.eks. en teknisk, bygningsmæssig eller miljømæssig uddannelse).

  • At du har solid erfaring gennem lignende job som rådgiver for industri- og håndværksvirksomheder.

  • At du har egen bil og mulighed for at bruge den i arbejdet.

  • At du er hjemmevant bruger af Office-pakken og IT generelt. Har du kendskab til Navision, er det en fordel.

  • At du behersker dansk i skrift og tale.

  • At du som person er åben, ærlig og kan indgå på lige vilkår med dine kollegaer i faglige teams.

 

Stærke kommunikations- og formidlingsevner

For at kunne udfylde rollen er det vigtigt, at du er god til at skabe kontakt og kommunikere med mange forskellige personer på alle niveauer i kundens organisation. Som person er du udadvendt, initiativrig og har gennemslagskraft. Din forretningssans er stærk, og du er bevidst om, at du bliver målt på dine resultater. Desuden arbejder du målrettet og løsningsorienteret, og du har overblikket til at jonglere mellem mange opgaver og projekter samtidig.

Kompetenceudvikling gennem samarbejde

Ligeledes er det vigtigt, at du trives i tæt samarbejde på tværs af mange forskellige faggrupper i vores organisation, der lever af at formidle specialistviden til mange forskellige virksomheder. Derfor er du også nysgerrig på ny viden og har interesse i at lære nyt og udvikle dine kompetencer for at løse opgaverne hos kunderne på bedste vis.

I løbet af året vil du deltage på vores regionsmøder, seminarer og produktdage, hvor vi videndeler og sparrer for at løfte vores kompetencer.

Du vil blive mødt med et stærkt team af kolleger, som står parat til at hjælpe dig og give dig den fornødne oplæring i jobbet. Ligesom du vil opleve en stor frihed til at planlægge dine besøg og opgaver hos kunderne.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Du finder link til stillingsannoncen og til at sende din ansøgning her.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Jens Fog på telefon 8863 0005.

Har du spørgsmål til selve jobbet, kan du kontakte Adm. Direktør John Bregndahl Larsen på
6617 3455.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da der indkaldes løbende til samtale. Ansøgningsfrist er den 12. april 2018. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.