Ergonomi på kontoret

Enhver arbejdsplads skal indrettes individuelt til dens bruger. Korrekt indretning som indstilling af stol og bord samt belysning gør, at man undgår de mest almindelige gener ved skærm- og kontorarbejde i almindelighed.

Vi tilbyder individuel rådgivning om indretning og brug af den enkeltes arbejdsplads. Medarbejderen lærer om arbejdstekniker, korrekt indstilling af inventaret og i det hele taget, hvordan pladsen bruges optimalt. Vi rådgiver også om, hvor investeringer vil være gavnlige eller direkte nødvendige, hvis vi ikke mener, det nuværende inventar kan anvendes, så det løser eventuelle fysiske gener.

Står virksomheden overfor investeringer i nyt inventar, stole, borde, lamper m.v., hjælper vi også med kravspecifikationer og råd om god indretning.

Vi afholder ligeledes temamøder om kontorarbejdspladsens indretning og brug. Møderne foregår på virksomheden. Her får deltagerne en generel information, der gør, at medarbejderne efterfølgende vil være i stand til at tilrette deres egen arbejdsplads og vurdere hvilke inventarmæssige tiltag, der er nødvendige. Disse møder kan eventuelt kombineres med individuel rådgivning efter behov.

Læs mere om vores temamøder her.