Om Avidenz

På sigt giver det pengene mange gange igen at have styr på både det administrative og det fysiske arbejdsmiljø.

Med Avidenz som samarbejdspartner får virksomheden professionel rådgivning og konkrete løsninger inden for arbejdsmiljø og miljø.

Historie

Avidenz startede som det, der i begyndelsen hed Jern- og Metalbranchens BST, som blev stiftet i 1994, da det blev lovpligtigt, at jern-og metalbranchen skulle tilslutte sig en bedriftssundhedstjeneste (BST). Det var først i 2003, at det særskilte firma Avidenz A/S blev etableret som et datterselskab til BST, fordi lovgivningen blev ændret, så det ikke længere var lovpligtigt at være medlem af en bedriftssundhedstjeneste. I forbindelse med den endelige udfasning af BST-ordningen ved udgangen af 2008 blev alle aktiviteter overført til Avidenz A/S.

Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

autoriseret small

Vi har gennem en årrække fungeret som autoriseret arbejdsmiljørådgiver i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse om godkendelse af arbejdsmiljørådgivere. Det er vi naturligvis rigtig glade for og stolte af, da det er et stort kvalitetsstempel. Det giver samtidig dig som kunde en tryghed ved samarbejdet med os.

Kvalificerede specialister giver individuel rådgivning

Avidenz A/S er landsdækkende, og vi leverer professionel rådgivning og løsninger inden for arbejdsmiljø og miljø. Vores rådgivning er baseret på, at alle vores konsulenter er veluddannede og har høje faglige kompetencer inden for hver sit specialistområde. Det gør os samtidig i stand til på bedste vis at imødekomme de individuelle ønsker og behov, netop din virksomhed har.

Ovenstående er med til at gøre Avidenz A/S til en af de toneangivende virksomheder, når det handler om rådgivning og løsninger vedrørende arbejdsmiljø og miljø.

Rådgivningsområder

Som vores navn (viden fra A-Z) antyder, rådgiver vi omkring stort set alle arbejdsmiljø- og miljøområder.

Læs mere under "Vi tilbyder" her.


Tillid og tæt samarbejde

Foto directmailSamarbejdet med vores kunder er aktivt, relevant og altid målrettet på at sikre, at du som kunde er på forkant med dit arbejdsmiljø og miljøarbejde - såvel administrativt som materielt.

Det vil sige, at vi også kigger på, om løsningerne kan række længere end til blot den konkrete situation.
Vi opbygger denne samarbejdsform gennem et tæt samarbejde mellem en fast tilknyttet konsulent fra Avidenz og dig som kunde. Samarbejdet er grundlæggende baseret på faglighed og tillid.

Klik dig rundt her på hjemmesiden, og læs meget mere om, hvem vi er, og hvad vi kan gøre for lige netop dig og din virksomhed.

Vision

Det er vores mål, at vi gennem rådgivning, dialog, samarbejde og stor faglig kompetence, giver den enkelte kunde et udbytte, så arbejdsmiljø og miljø er en investering for såvel mennesker som for kundens økonomiske resultater og dermed virksomhedens fremtid.

Værdier

Vores fælles værdier i Avidenz er:

  • Professionalisme
  • Samarbejde
  • Kommunikation
  • Anerkendelse

Værdierne udtrykker den måde, vi arbejder og kommunikerer på både internet og eksternt samt den tilgang, vi har til hinanden og vores kunder.

Klik her for at læse mere om værdierne.


Arbejdsmiljøpolitik for Avidenz

Hos Avidenz har vi naturligvis en arbejdsmiljøpolitk. Du kan læse den ved at klikke på linket herunder.

Arbejdsmiljøpolitik


Download Avidenz-logo

LO AvidenZ204f 2014 til web

Her kan du hente vores logo.